Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Slovenský operátor Tesco Mobile dnes v tlačovej správe oznámil zvyšovanie objemu dát v najväčšom dátovom balíku vo svojej ponuke. Zákazníkom tak po novom za nezmenenú cenu ponúkne dvojnásobne viac dát. Stačí, ak splnia jedinú podmienku.

Dvojnásobok dát budú môcť zákazníci Tesco Mobile získať od utorka 7. septembra. Najväčší dátový balík zostáva za cenu 9 €, namiesto doterajších troch gigabajtov ale po novom ponúkne až 5 GB dát. Ďalších 5 GB dát potom získajú úplne zadarmo pri najbližšom dobití kreditu.

Tesco Mobile

Operátor samozrejme novinku neskôr prinesie aj s novou SIM kartou, na ktorej bude tento benefit už vopred aktivovaný. Túto SIM kartu “10 GB“ ponúkne v predajniach Tesco a na e-shope s úvodným kreditom 9,39 € od 16. septembra. Karta bude obsahovať 5 GB dát a ďalších 5 GB zákazník získa po prvom dobití.

„Pozorne sledujeme potreby našich zákazníkov a pre zvyšujúci sa dopyt po väčšom objeme dát sme sa rozhodli objem nášho najväčšieho dátového balíčka Internet3000 zvýšiť až na 5 GB, a to bez zmeny ceny.

Zákazník tak má možnosť za 9 € mesačne dátovať so základným objemom 5 GB a zároveň vďaka obľúbenému benefitu Dvojnásobok dát sa mu za dobitie kreditu počas používania balíčka automaticky nafúkne objem až na 10 GB,“ informuje v tlačovej správe Barbora Zajacová, marketingová manažérka Tesco mobile na Slovensku.

Dvojnásobok dát budú môcť získať existujúci aj noví zákazníci so SIM kartou Bodka.

Aktuálni klienti, ktorí už využívajú najvyšší dátový balík Internet3000, dostanú 5 GB dát navyše od 7. septembra automaticky. Noví klienti alebo tí, ktorí balík ešte nevyužívajú, ho môžu aktivovať zaslaním SMS v tvare „INET5000“ na číslo 99222 alebo v aplikácii Môj Tesco mobile.

Po aktivácii tohto dátového balíka stačí, ak si zákazník dobije kredit a objem dát sa zdvojnásobí. Takto môže získať dvojnásobok dát len raz mesačne počas platnosti balíka. Klienti však môžu využiť aj automatické dobíjanie a úhradu balíčka z platobnej karty.

Zdroj: Tesco Mobile

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú