Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Slovenskí vývojári z Nine Rocks Games v spolupráci s THQ oznámili svoju hernú novinku. Pôjde o ambiciózny lovecký titul Way of the Hunter, ktorý sa spoločne s ohlásením predviedol aj v prvej upútavke. Pre štúdio síce ide o hernú prvotinu, vývojári ako takí však nie sú žiadni nováčikovia – väčšina z nich totiž pochádza zo tímu Cauldron, ktoré má okrem iných na svedomí sériu Cabelas Hunters či Jurassic: The Hunted.

Nová hra od slovenských vývojárov sľubuje rozľahlé prostredia naprieč USA a Európou, na ktorých sa hráči premenia na lovcov a pozorovateľov divej zveri.

Hrať bude možné sólo, ale tiež v online kooperácii s priateľom. Hráč bude vlastniť loveckú chatu, odkiaľ bude vyrážať na svoje dobrodružné výpravy a objavovať okolité prostredie. Vývojári avizujú desiatky detailne vymodelovaných zvierat s realistickým modelom správania. Way of the Hunter bude disponovať aj pokročilými možnosťami stopovania zvierat, či už cez stopy alebo sledovanie krvi.

Herné prostredie bude extrémne rozľahlé, mapa má byť veľká až 88,5 km štvorcových. K dispozícii tiež budú rôzne autentické modely zbraní, kamera sledujúca vystrelené projektily a komplexný systém trofejí.

O dynamiku sa má postarať zaujímavý príbeh obohatený o rôzne vedľajšie misie. Vydanie je naplánované už čoskoro, Way of the Hunter bude dostupný na PC, PS5 a Xbox Series X / S.

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú