Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Spoločnosť Skylink v tlačovej správe oznámila nový výber programov pre voľné vysielanie, ktoré si budú môcť diváci pozrieť počas celého mesiaca zadarmo. Zároveň obohacuje aj svoj vysielací program o zahraničnú aj európsku tvorbu a produkciu zo StudioCanal.

Počas marca budú môcť zákazníci Skylinku sledovať vo voľnom vysielaní 3 vybrané programy úplne bezplatne. Všetky z nich sú vysielané v HD kvalite a dostupné sú oddnes do 31. marca. Počas tohto mesiaca tak môžu diváci sledovať voľné vysielanie na kanáloch Sport1 HD a Sport2 HD, kde bude vysielaná nová sezóna Formuly 1.

K tejto dvojici sa pridáva aj exkluzívny program Skylinku, Canal+ Domo, ktorý je vysielaný v taktiež v HD kvalite. Obyčajne ho môžu zákazníci dostať v programovom balíku Smart, ktorý stojí 9,90 € mesačne.

Spomenutú dvojicu športových kanálov nájdu zákazníci vysielateľa aj v internetovej televízii Skylink Live TV, kde je zaradený aj program Skylink 7. Ten vysiela premiéry seriálov, filmov a dokumentov z iných TV staníc celých 24 hodín.

Loading...

Loading…

Zdroj: Skylink

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú