Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Už je to nejaký čas, odkedy Xiaomi prvýkrát ukázalo svoje ultra-rýchle 100 W nabíjanie Super Charge Turbo. Najnovšie správy hovoria, že neznámy smartfón s týmto nabíjaním už vstúpil do masovej výroby.

Portál Gizmochina priniesol nové informácie o ultrarýchlom 100 W nabíjaní Super Charge Turbo od Xiaomi, ktoré čínsky gigant prezentoval ešte minulý rok v marci. Vtedy sa výrobca pýšil videom, v ktorom bol smartfón so 4000 mAh batériou nabitý len za 17 minút. Aktuálne však model s touto technológiou údajne vstúpil do masovej výroby.

Dôkazom je čínska certifikácia 3C odkazujúca na 120W nabíjačku s modelovým označením MDY-12-ED, ktorá bude k mobilu pribaľovaná. Prvotné úniky naznačovali, že smartfón so 100W nabíjaním by mal prísť oficiálne na trh koncom tohto roka. Aktuálne však leakster Digital Chat Station uvádza, že predstavený bude pravdepodobne už nasledujúci mesiac, keďže výrobca ho už začal vyrábať.

Zobraziť celú galériu (1)
China Compulsory Certificate

Nateraz však nevieme, o aký model s logom Xiaomi pôjde. Špekuluje sa, že by mohlo ísť o Xiaomi Mi MIX 4, no najskôr to bude ohlasovaný vylepšený model Xiaomi Mi 10 Pro+.

Zdroj: Gizmochina

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú