Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Apple spravil pri predstavení nových iPhonov 12 radikálny krok, ktorý sa stal terčom veľkej kritiky. Krátko sa na to sa objavili správy, že po vzore tohto giganta príde s rovnakým rozhodnutím aj jeho kórejský konkurent. Samsung má z balenia modelov radu Galaxy S21 rovnako odstrániť nabíjačku aj slúchadlá. Informoval o tom TecnoBlog s odvolaním na certifikačný úrad Anatel, ktorý novinky schválil pre brazílsky trh.

Po tom, ako Apple odstránil z balení iPhonov 12 a starších predávaných modelov nabíjačku a slúchadlá EarPods, čelil obrovskej kritike najmä zo strany zákazníkov. Dôvody tohto kroku sa spoločnosť snažila maskovať za pomoc prírode, vo výsledku si však mnohí nakoniec budú musieť chýbajúce príslušenstvo kúpiť.

Samsung má tento nový „trend“ nasledovať a rovnako z balenia modelov série Galaxy S21, ktorá by mala byť predstavená v januári, odstrániť nabíjačku a slúchadlá. Po Apple sa tak druhý výrobca prikloní k „pomoci prírode“ a k svojim vlajkovým lodiam nepriloží ani základné príslušenstvo.

Zdroj: TecnoBlog, PhoneArena

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú