Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Samsung už o pár týždňov predstaví jeden z najočakávanejších smartfónov druhej polovice tohto roka, o ktorom sa toho doteraz popísalo naozaj veľa. Dokonca sme sa stretli už aj s jeho možným finálnym dizajnom či výbavou, no teraz prišiel rad na špekulácie o cenách, informuje Android Authority. Už vzhľadom na prémiový segment je jasné, že Samsung Galaxy Note 10 nebude lacný, no prvé úniky teraz odhalili, s akými cenami sa môžeme stretnúť.

Táto očakávaná novinka pozná už aj oficiálny dátum predstavenia, ktorý Samsung stanovil na 7. august. Doteraz sme mali možnosť vidieť rôzne koncepty či špekulácie o výbave. Každý aspekt toho modelu bude hovoriť jasne, do akej kategórie patrí. Rovnako tak tomu bude naznačovať aj cena, ktorá nebude práve najnižšia.

Zobraziť celú galériu (0)
XEETECHCARE/YouTube

Podľa odhalení portálu WinFuture sa Galaxy Note 10 ukáže na európskych pultoch v základe s 256 GB verziou za cenu 999 €. Samsung má však predstaviť aj väčší „Plus“ variant, ktorý okrem rozmerov zväčší aj samotnú cenovku smartfónu. Tá sa môže začínať na 1 149 €. Výsledné ceny ale budú závisieť aj od predajcov, ktorí ich môžu ešte upraviť.

Zdroj: Android Authority, WinFuture

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú