Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

GSMA sa rozhodlo zrušiť tohtoročnú konferenciu MWC v Barcelone s dôsledku aktuálne šíriaceho sa koronavírusu, informuje portál TheVerge. To spôsobilo niektorým výrobcom smartfónov značné problémy, keďže sa na tejto udalosti chystali predstaviť svoje novinky.

Jedným zo zasiahnutých výrobcov je aj čínske Xiaomi, ktoré na tejto udalosti plánovalo predstaviť globálnu verziu svojej novej vlajkovej lode Xiaomi Mi 10. Ako informovala spoločnosť prostredníctvom svojej oficiálnej facebookovej stránky, tak oficiálne predstavenie verzie bolo pôvodne naplánované na 23. februára. Pripomeňme, že v Číne už Xiaomi dvojicu Mi 10 a Mi 10 Pro predstavilo.

Xiaomi podľa vyjadrenia plne akceptuje rozhodnutie GSMA o zrušení udalosti. Aj podľa neho je zdravie a bezpečnosť ich zamestnancov a fanúšikov prvoradá. Predstavenie novinky sa tak aj v ich prípade oneskorí. Spoločnosť totiž oznámila, že zorganizuje separátnu udalosť v Európe s nejakým neskorším dátumom. Miesto a čas zatiaľ nie je stanovené, no spoločnosť nás o tom bude v najbližších dňoch informovať.

Zdroj: TheVerge, Facebook

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú