Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Pokiaľ si fanúšikom čínskeho giganta, 24. september je dátumom, ktorý by si si mal zakrúžkovať v kalendári. Xiaomi totižto v tento deň oficiálne predstaví nové 5G modely Mi 9 Pro a Mi MIX spolu s očakávanou nadstavbou MIUI 11.

Xiaomi aktuálne svojich fanúšikov potešilo upútavkou na sociálnych sieťach, kde zdieľalo oficiálne informácie o predstavení dlho očakávaných produktov. Hlavnými protagonistami predstavenia sa tak stanú modely Mi 9 Pro 5G a taktiež Mi MIX 5G, ktoré už z názvu demonštrujú svoje vlastnosti. Hlavne pri druhom menovanom si môžeme všimnúť, že Xiaomi zmenilo schému pomenovania modelu MIX a namiesto označenia Mi MIX 4 označí novinku len prívlastkom 5G.

Jedným z dlho očakávaných produktov, ktoré gigant predstaví, bude aj jeho už v poradí jedenásta verzia populárnej nadstavby MIUI 11. Táto novinka prinesie používateľom prepracované rozhranie s novými ikonami či funkcie ako extrémny šetriaci mód. Hoci to v upútavke nevidieť, špekuluje sa aj nad ohlásením alebo prípadným predstavením nových televízorov Mi TV s 8K rozlíšením spadajúcich do prémiovej série výrobcu.

Zdroj: Xiaomi

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú