Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Spoločnosť Orange dnes v tlačovej správe informovala o nových odmenách, ktoré sú určené pre zákazníkov s predplatenou Prima kartou. Tí budú môcť za pravidelné dobíjanie kreditu získať postupne 3 odmeny. Okrem toho však operátor predlžuje aj platnosť benefitu „10 GB za 10 €“, ktorý mal pôvodne skončiť na konci júna.

Pre predplatenú Prima kartu tak Orange prináša 3 hlavné odmeny, ktoré zákazník môže získať od 30. júna, avšak len pokiaľ si bude pravidelne dobíjať kredit. Odmeny mu budú pridelené postupne po dobití kreditu za vybranú sumu. Po prvom dobití za minimálne 7 € do 30 dní od posledného navýšenia kreditu získa zákazník neobmedzené volania na víkend, no len v sieti Orange (neplatí pre FunFón).

Druhú odmenu operátor pridelí, ak si zákazník s Prima kartou dobije do 30 dní od posledného dobitia (po získaní prvej odmeny) kredit minimálne za 10 €. V takom prípade získa neobmedzené SMS správy, opäť však len v sieti Orange. Treťou odmenou za dobíjanie kreditu je balík 10 GB na víkend, ktoré zákazník získal po treťom dobití kreditu minimálne za 10 € do 30 dní od posledného navýšenia (po získaní druhej odmeny).

Freepik (Úprava redakcie)

Po tomto dobití môže cez víkend využiť všetky tri odmeny naraz. Následne budú odmeny cez víkendy naraz aktívne dovtedy, pokým si bude zákazník dobíjať kredit aspoň za 10 € každých maximálne 30 dní.

Pre získanie neobmedzených volaní, SMS v Orangei a 10 GB dát na víkendy tak musí zákazník na začiatok dobiť kredit postupne aspoň za 27 €, potom si môže odmeny udržať za dobíjanie min. 10 € kreditu do 30 dní.

Predĺžená akcia, pri ktorej môžu zákazníci získať 10 GB za 10 € platí pre Prima Go a Prima Dáta. Akciu je možné využiť zaslaním SMS v tvare „10GB A“ na číslo 445.

Zdroj: Orange

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú