Ako už býva zvykom, počas leta rozdávajú operátori na Slovensku poriadne porcie internetových dát. Bolo otázkou času, kto počas prvých letných dní vytasí svoje zbrane a ponúkne svojim zákazníkom ohromné množstvo dát zadarmo. Na tému upozornil portál Živé.sk.

Veľká porcia dát počas festivalov

Orange vyrukoval so vskutku zaujímavou ponukou pre všetkých svojich klientov. Počas trvania dvoch veľkých festivalov na Slovensku, si budú môcť návštevníci aktivovať porciu 10 GB dát v jednom balíčku.

Konkrétne pôjde o festival Pohoda, kedy si zákazníci budú môcť aktivovať balíček od 11. do 13. júla 2024 cez mobilnú aplikáciu Môj Orange. „Naši zákazníci si môžu počas festivalu aktivovať extra porciu 10 GB dát cez aplikáciu Môj Orange,“ informuje operátor.

O mesiac budú môcť učiniť podobne, a to od 9. do 10. augusta 2024 cez aplikáciu operátora počas festivalu Grape. Na Grape vám dáta nedôjdu. Ako náš zákazník a účastník festivalu môžete získať 10 GB dát úplne zadarmo. Aktivujte si ich od 9. do 10. augusta 2024 cez aplikáciu Môj Orange,“ píše Orange na svojom portáli.

Dohromady tak pôjde o dva veľké balíčky dát počas dvoch mesiacov. Živé.sk píše, že hoci sú tieto dáta určené primárne návštevníkom oboch podujatí, aktivácia by mala fungovať aj všetkým ostatným klientom. Oficiálne je však tento benefit dostupný pre účastníkov festivalu.

Stále nie dosť?

Aby toho náhodou nebolo málo, Orange rozdá ešte ďalšiu extra porciu 10 GB dát, a to tým účastníkom festivalov, ktorí prinesú a odovzdajú operátorovi svoj starý telefón.

„Ďalšiu porciu získajú pri odovzdaní starého telefónu, o ktorého ekologickú recykláciu sa postaráme my. Svoj starý mobil môžu v Orange zóne odovzdať všetci návštevníci a zapojiť sa tým do súťaže o lístok na Pohodu 2025,“ uviedol operátor pri podujatí Pohoda.

Podobná informácia svieti aj v sekcii informujúcej o festivale Grape.

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú