Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

To že battle-royal hry sú v kurze nejde pochybovať. Komu sa podarí naskočiť na tento vlak, získal v podstate zaručený recept na úspech. Oslavovať môže aj štúdio Respawn Entertainment, ktoré so svojou hrou Apex Legends prekonalo aj taký Fortnite

Len tri dni po uvedení hry Apex Legends bol prekonaný významný míľnik, keď hru si zahralo už viac ako 10 miliónov ľudí. Len pre porovnanie, hre Fortnite to trvalo až dva týždne. Okrem veľkého a stále rastúceho celkového počtu hráčov, sa vývojári pochválili aj 1 miliónom aktívne hrajúcich v jednom momente. Hra je dostupná zadarmo cez klienta Origin a spája v sebe prvky viacerých hier. Postavy sú podobné tým z hry Overwatch, zatiaľ čo samotné hranie viac pripomína iné battle-royal hry.

Maximálny počet hráčov v tíme je 3 a je to v podstate jediný spôsob, ako sa dá hrať. Možnosť hrať sólo či v dvojici je tu nedostupná. Výhodou je však komunikácia medzi hráčmi, ktorá si nevyžaduje rozprávanie do hry. Stačí totiž označiť nejaké miesto, hráča či vec a hra automaticky vyšle hlasovú správu, ktorá bohate stačí na koordináciu tímu.

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú