Milovaná akčná klasika Nebezpečná rýchlosť, v ktorej si hlavné úlohy zahrali Keanu Reeves a Sandra Bullock, ešte nemusela povedať posledné slovo. Ako informuje Hollywood Reporter, obaja hlavní protagonisti by radi natočili aj pokračovanie.

Akčná klasika sa možno vráti

Nebezpečná rýchlosť sa po nečakane kladnom prijatí v roku 1995 okamžite stala akčnou klasikou. Film za úspech vo veľkom vďačí predovšetkým ústredným protagonistom, ktorí sa vôbec netajili tým, že pri nakrúcaní to medzi nimi iskrilo.

Chémia bola vidieť aj na obrazovkách a diváci si film zamilovali. O tri roky neskôr prišlo pokračovanie, na ktoré sa už Keanu Reeves nenechal nahovoriť. Nepáčil sa mu scenár a nápad s loďou. Sandra Bullock si rolu zopakovala, neskôr však toto rozhodnutie oľutovala. Z filmu sa totiž stal komerčný prepadák a na úspech jednotky ani zďaleka nenadviazal.

Keanu Reeves Sandra Bullock Heat
TMDB

Séria sa preto považovala za mŕtvu, len aby teraz obaja herci kladne reagovali na možnosť ďalšieho filmu. Keanu Reeves na otázku novinárov reagoval priamočiaro a povedal, že je pripravený Nebezpečnú rýchlosť 3 kedykoľvek odpáliť.

V podobnom duchu sa vyjadrila aj Sandra Bullock, ktorá hovorí, že pred tým, než zomrie, ešte s Keanum Reevesom musí natočiť aspoň jeden ďalší film. Obaja sa teda ohľadom Nebezpečnej rýchlosti vyjadrujú kladne, Keanu však dvíha varovný prst a upozorňuje, že film nemôže byť uponáhľaný a musí mať dobré základy. Na ťahu sú teda filmové štúdiá, aby prišli s dobrým nápadom a dali akčnú klasiku opäť do pohybu.

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú