Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Spoločnosť Sygic pridáva do svojej navigačnej aplikácie pre Android smartfóny novú funkcionalitu, ktorá používateľa oboznámi s aktuálnou pandemickou situáciou v konkrétnych krajinách. O novinke informoval Sygic na Facebooku.

Navigácia Sygicu po novom začína upozorňovať vodičov pri prechádzaní hraníc medzi krajinami o aktuálnej situácii s nákazou COVID-19. Novinka je zatiaľ dostupná len pre majiteľov Androidov. Aplikácia pri prechode cez hranicu používateľa informuje o počte prípadov v konkrétnej krajine a poskytne mu detailný prehľad štatistík.

Údaje zahŕňajú počet aktívnych prípadov, počet potvrdených pozitívnych osôb, počet vyliečených a počet úmrtí na koronavírus. Uvádzané dáta sú aktualizované, avšak nemusia sedieť vždy s najnovšími údajmi v reálnom čase.

S podobnou funkcionalitou prišli prednedávnom aj Mapy Google, ktoré však informujú o aktuálnej situácii s koronavírusom v rámci konkrétnej krajiny. Novinku je možné využiť aj u nás na Slovensku. Ďalšie detaily k tejto možnosti sme priniesli v samostatnom článku.

Zdroj: Sygic/Facebok, Blog Google

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú