Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

K dnešnému dňu nájdeš na Netflixe až šesť pomerne nedávnych seriálov od Marvelu, sústreďujúcich sa na druhoradých hrdinov univerza. IGN ale upozorňuje, že dlhodobý kontrakt uplynul na ďalšie dva takéto seriály, ktoré teraz už absolútne prechádzajú pod krídla Marvelu.

Netflix pred dvomi rokmi oznámil, že končí s produkciou ďalších častí seriálov The Punisher a Jessica Jones. Vtedy fanúšikovia odhadovali, že všetky seriály dostupné na Netflixe, teda aj Iron Fist, The Defenders, Daredevil či Luke Cage, úplne neskončia, no na určitú dobu sa len prerušia a budú pokračovať na vtedy ešte očakávanom Disney+.

Identickým procesom si prešiel aj obľúbený Daredevil s Charlie Coxom, ktorého práva sa Marvelu vrátili už koncom minulého roka.

Flickr

Popravde, rozhodnutie Disney Media and Entertainment Distribution opustiť nesmierne úspešné a najmä zabehnuté značky by nebolo najtriezvejšie. Príkladom je aktuálne vyzdvihovaný klenot WandaVision, ktorý je aktuálnym seriálovým kráľom, hoci Disney+ nie je ani zďaleka tak (územne) rozšírené, ako už spomínaný Netflix.

Zdroje: IGN, Comic Book

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú