Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Streamovacia služba Disney+ len nedávno ohlásila, že prekonala míľnik 90 miliónov predplatiteľov, ktorý chcela pôvodne dosiahnuť za 4 roky. Za úspechom môžeme určite hľadať aj príchod oficiálne prvého z trojice seriálov z prostredia MCU (Marvel Cinematic Universe) WandaVision, ktorý je zároveň najsledovanejším seriálom súčasnosti, upozornil ScreenRant.

To, že Marvel si dokáže stále pritiahnuť obrovské publikum, potvrdzuje aj prvý zo skupiny nových seriálov MCU s názvom WandaVision. Podľa spoločnosti Parrot Analytics je totiž titul vysielaný na Disney+ aktuálne najsledovanejším seriálom na svete.

Analýza pochádza z údajov zo streamovacej služby, sociálnych sietí, no aj dopytu po „pirátení“ seriálu, pričom podľa firmy sa WandaVision stal aktuálne najsledovanejším titulom už pred najnovšou šiestou z avizovaných deviatich epizód, píše Forbes.

Čerstvá séria z dielne Disney+ sa pritom vymyká všetkému, čo sme v rámci MCU doposiaľ mohli vidieť. Koncept sitkomu spolu s novinkami, ktoré priniesla do univerza, sme si podrobne rozobrali v tomto článku. Bude teda zaujímavé sledovať či podobný úspech čaká aj na nasledujúci seriál Falcon and Winter Soldier, ktorý príde už v marci.

Zdroj: ScreenRant, Forbes

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú