Netflix už neráta s treťou sériou seriálu The Punisher, oznámil hovorca spoločnosti. Seriál vznikol v rámci spolupráce s Marvelom a bol založený na jednom z komiksov. Opisuje príbeh bývalého vojaka, ktorý sa snaží pomstiť kriminálnikom zodpovedným za vyvraždenie jeho rodiny. Postupom času sa však odhaľuje ešte väčšie spiknutie ako je smrť jeho ženy a detí.

Publikované boli 2 série a celkovo 26 dielov. Ďalších sa však už fanúšikovia nedočkajú. Seriál je zaradený do sveta Marvel Cinematic Universe (MCU), zdieľa kontinuitu s filmami a seriálmi MCU, ide o spin-off Daredevila. Podobne ako The Punisher končí aj ďalšia marvelovská šou ponúkaná na Netflixe. Prichádzajúca nová séria seriálu Jessica Jones, bude totiž zároveň posledná.

Keďže práva na seriály vlastní aj Netflix, zo streamovacej platformy nezmiznú a sledovateľom zostanú dostupné. Podobne boli pred časom ukončené aj iné marvelovské série ako Iron Fist, The Defenders, Daredevil či Luke Cage. Je tu šanca, že superhrdinovia sa vrátia s novými reláciami na streamovacích službách Hulu alebo Disney+, rovnakých hercov alebo príbehy však už fanúšikovia očakávať nemôžu.

Zdroj: The Verge

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú