Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Motorola RAZR je známou legendou minulého desaťročia, ktorá sa preslávila v mnohých krajinách sveta. Spoločnosť je však teraz odhodlaná vydať novú iteráciu tohto modelu, ktorá príde na svet s dotykovým displejom, skladacou konštrukciou a poriadne vysokou cenou. Motorola už začala rozposielať pozvánky na predstavenie skladacieho modelu RAZR, ktorý by mal stáť približne 1 350 €, informuje Daily Mail.

Svoj vlastný skladací smartfón doteraz predstavil Samsung, Huawei, ale aj taký Microsoft, ktorý nedávno odhalil nový model Surface Duo. Do tohto segmentu sa chce pridať aj Motorola, ktorá predstaví skladací RAZR už 13. novembra, o čom informovala spoločnosť v pozvánke na túto udalosť. Novinka by mala ponúknuť procesor Snapdragon 710, 4 GB/ 6 GB RAM v závislosti od 64 GB alebo 128 GB vnútornej pamäte a 2 730 mAh batériu.

Dostupná má byť v troch farbách, a to v bielej, čiernej a zlatej. CNET informoval, že Motorola chcela tento model predstaviť už v lete, no nakoniec sa tak nestalo. Na blížiacej sa premiére majú byť aj špeciálni hostia a hudobníci. Neostáva tak nič iné, iba si počkať, aký dizajn a ďalšie novinky spoločnosť v tomto modernom modeli RAZR ukáže.

Zdroj: Daily Mail, CNET

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú