Televízne vysielanie bude pre zákazníkov Skylinku opäť o niečo drahšie. Prevádzkovateľ česko-slovenskej satelitnej a internetovej platformy oficiálne potvrdil úpravu cenníka, ktorý vstúpi do platnosti už od 1. apríla 2022.

Počnúc týmto dňom začne platiť nový cenník služieb Skylink, ktorý zvyšuje ceny predplatného vybraných balíčkov. K zmene dôjde pri najnižšom balíčku Mini a dvoch prémiových balíčkoch CS a Film Europe. Platby za ostatné služby Skylinku zostávajú bez zmien.

Nová cena balíčka Mini bude 6,90 € mesačne (pred tým 5,80 € mesačne), a to pri úhrade platobnými metódami SIPO alebo Inkaso z účtu, prípadne pri opakovanej platbe kartou, alebo 82,80 € ročne pri jednorazovej platbe.

Dochádza tiež k úprave cien dvoch doplnkových balíčkov: CS za 7,10 € mesačne (pred tým 6 € mesačne) / 85,20 € ročne a Film Europe za 7,20 € mesačne (pred tým 6,20 € mesačne) / 86,40 € ročne.

Zvyšovanie cien predplatného Skylink odôvodňuje optimalizáciou rastúcich nákladov. V stanovisku spoločnosť zároveň pripomína svoje nedávne úspechy.

Neustále pracujeme na zlepšovaní služieb pre našich zákazníkov. V roku 2021 sme programovú ponuku obohatili o 10 staníc, z toho 6 v HD kvalite. Za pripomienku určite stojí športová stanica JOJ Šport HD a RTVS Šport HD. Záleží nám na tom, aby naši zákazníci mali vždy niečo navyše. Preto nás teší, že už viac ako dva roky rozširujeme obsah programu Skylink 7, vďaka ktorému majú naši zákazníci možnosť sledovať zaujímavé filmy a seriály, ktoré inde nenájdu,“ hovorí Jaromír Glisník, člen predstavenstva M7 Group.

Nezabúdame ani na službu Skylink Live TV, ktorú majú všetci satelitní zákazníci zahrnutú v cene svojho predplatného. Jej videotéku sme v minulom roku rozšírili o 400 hodín nových programov. Vo zvyšovaní kvality služieb budeme pokračovať aj v tomto roku. Aj napriek optimalizácii stále rastúcich nákladov sme však nútení prikročiť k zmenám niektorých cien,“ dodáva.

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú