Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Microsoft stanovil pôvodný 5-ročný limit pre odstránenie neaktívnych účtov ešte v roku 2016, aby sa vtedy zbavil prebytočných profilov Xbox Gamertags. Teraz však znova upravuje svoje podmienky a účty používateľov bude odstraňovať skôr. Neaktívne Microsoft účty bude po novom spoločnosť odstraňovať po 2 rokoch od posledného prihlásenia, čo oznámila aj na oficiálnej stránke.

Nové úpravy podmienok používania Microsoftu ovplyvnia najmä tých, ktorí sa už dlho neprihlásili do svojho účtu. Ich profil bude totiž zmazaný bez dodatočného upozornenia, avšak ešte stále je čas na prihlásenie. Zmeny totiž nadobudnú účinnosť až 30. augusta a dovtedy sa tak môžu používatelia do svojho účtu stále prihlásiť, aby zabránili jeho odstráneniu, informuje MSPoweruser.

Hromadnému odstraňovaniu účtov sa však vyhnú tí, ktorých účet je spojený s predplatenou službou alebo majú na ňom nejaké peniaze. Týmto spôsobom sa chce Microsoft zbaviť najmä profilov vytvorených pre účely bezplatného používania vybraných služieb. Po plynutí lehoty mohli ostať neaktívne.

Zdroj: Microsoft, MSPoweruser

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú