Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Operátor sa na Slovensku rozhodol spustiť pre svojich zákazníkov nový benefit pri príležitosti 5. výročia od vytvorenia skupiny Magenta 1, v ktorej môžu klienti využívať množstvo výhod. Už začiatkom septembra Telekom sprístupní všetkým, ktorí využívajú Magio TV a Magio SAT v skupine Magenta 1, archív úplne zadarmo. Obsahovať bude viacero programov. O novinke informoval Telekom v tlačovej správe.

Benefit môžu teda využiť všetci klienti v skupine Magenta 1, ktorí využívajú spomínané balíky. Ponuka začne platiť od 1. septembra a zákazníci tak využijú týždenný Magenta 1 TV archív na 5 programoch, s ktorými si budú môcť obsah pozrieť spätne aj spred 7 dní. Telekom im ponúkne v tomto archíve slovenské televízie Jednotka, Dvojka, Markíza, JOJ a českú televíziu ČT1.

TV archív Magenta 1 si zákazníci môžu aktivovať zadarmo priamo v Telekom aplikácii v časti Magenta 1 skupina. Služba je dostupná pre digitálnu televíziu Magio TV aj satelitnú platformu Magio SAT. Pri satelitnej televízii Magio SAT je potrebné mať novší typ set top boxu (Nagra) a mať ho pripojený na internet sieťovým káblom alebo cez powerline, informoval Telekom.

Zdroj: Telekom

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú