Epic to posledné týždne s ponukou hier zadarmo flákal a sústredil sa na pomerne úzku skupinu hráčov. Teraz však ponúka jeden z najväčších hororových hitov za posledné roky.

Už tradične ponúka Epic dve hry zadarmo. Prvou z nich je ikonické znovuzrodenie Votrelca na monitoroch počítačov, ktoré ale služba neponúka zadarmo prvýkrát. Pokiaľ si ale niekdajšiu akciu zmeškal, neváhaj si Alien: Isolation zaradiť do knižnice teraz.

Screenshot/Epic Games Store

Ide totiž o jedno z najlepších prevedení filmových značiek v hernom segmente, keďže sa sústredí na vypätosť zápletky podobnej prvému filmu. V hlavnej úlohe vedľa známeho Xenomorpha je Amanda Ripleyová, dcéra Ellen Ripleyovej. Hra vyšla v roku 2014, pričom aj v dnešnej dobe dokáže ponúknuť dychberúcu atmosféru a dôstojný vizuál.

S druhou rozdávanou hrou to už je horšie. Ide totiž o dungeon crawler Hand of Fate 2, ktorý si svoje vysoké hodnotenia zaslúžil najmä vďaka bezprecedentným milovníkom žánru. V titule je hráč postavený do pozície majstra doskového RPG, pričom sa jeho akcie pretavujú do pomerné tradičného 3D RPG so súbojmi v reálnom čase.

NEPREHLIADNI
KVÍZ: Herný sviatok roka prichádza. Tento kvíz zvládne na 100 % len ten, kto pozná svet Mortal Kombat

Pokiaľ je Hands of Fate 2 tvojou šálkou kávy, zadarmo dostaneš jednu z najlepších hier svojho žánru. Hry sú zadarmo rozdávané do najbližšieho štvrtka, kedy ich podvečer vystrieda ďalšia dvojica titulov. Po zaradení do knižnice v nej ostávajú už navždy.

Zdroje: Epic Games Store

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú