Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Marvel práve do sveta vypustil nový trailer na ďalší očakávaný filmový prírastok do MCU, Shang-Chi a legenda o desiatich prsteňoch. Akčne ladená snímka bude vôbec prvýkrát orientovaná predovšetkým na ázijské publikum, čaká nás v nej kung-fu aj nadprirodzené bytosti.

Na čom si všetky projekty MCU vychutnáš v skvelej kvalite?

Pozri si ich na 58-palcovom televízore s technológiou Ambilight, 4K rozlíšením, operačným systémom Android a podporou HDR10+.

PREČÍTAJ SI CELÝ –>ČLÁNOK<–

V čele príbehu sa ocitne majster bojových umení menom Simu Li, ktorý je zároveň synom nevyspytateľného lídra teroristickej organizácie Desať prsteňov.

Simu Li má byť predurčený prevziať velenie nad zločineckou skupinou, nie je však ochotný nasledovať v šľapajách svojho otca a radšej volí útek. Minulosť ale hlavného hrdinu čoskoro dobieha a hlavný hrdina sa bude musieť postaviť (nielen) svojmu otcovi.

Okrem akcie a prvotriedneho vizuálu sa môžeš tešiť aj na gigantického podmorského draka či jedného z ďalších záporákov, príšeru Abomination, ktorá sa objaví až v samotnom závere upútavky.

Shang-Chi a legenda o desiatich prsteňoch v slovenských kinách štartuje 2. septembra, ešte pred premiérou sa fanúšikovia dočkajú rozlúčky Scarlett Johansson s úlohou Black Widow.

Koncom roka ďalej budú nasledovať Eternals (4. november) a jeden z najočakávanejších MCU filmov posledných rokov, Spider-Man: No Way Home. Všetkým prichádzajúcim MCU projektom sme sa venovali aj v samostatnom článku.

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú