Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Vo štvrtok 18. marca sa filmoví fanúšikovia dočkali upravenej verzie filmu Justice League od režiséra Zacka Snydera, po ktorom na sociálnych sieťach volali takmer štyri roky.

Film bol v zámorí premietaný na streamovacej službe HBO Max, u nás i v ďalších vybraných regiónoch si ho diváci mohli pozrieť na existujúcej platforme HBO Go.

Zdá sa však, že záujem o film prekvapil aj samotnú streamovaciu spoločnosť. Ázijská verzia HBO Go totiž po pridaní Justice League do ponuky čelila masívnemu náporu divákov, ktoré servery služby nevydržali a predplatitelia služby hromadne hlásili jej výpadok.

Ten na sociálnych sieťach potvrdila aj samotná streamovacia služba, ktorej sa problém podarilo pomerne rýchlo vyriešiť a výpadok trval len niečo viac ako dve hodiny.

Čakanie sa našťastie vyplatilo, Snyderova verzia Justice League je totiž skvelou akčnou jazdou, o čom sme písali aj v našej recenzii. Rovnako sme sa detailne pozreli aj problematickú i tragédiou poznačenú produkciu filmu.

Justice League režiséra Zacka Snydera nájdeš v ponuke HBO Go aj so slovenským dabingom, ktorý je súčasťou novej iniciatívy streamovacej služby lokalizovať službu aj pre slovenských predplatiteľov. Viac v samostatnom článku.

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú