Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Nedávno sme informovali o plánoch Huawei aktualizovať veľké množstvo svojich smartfónov a tabletov na novú nadstavbu EMUI 9.1. Kým niektoré novšie modely už túto novinku dostali, iné si na ňu ešte chvíľu budú musieť počkať. Nový update s EMUI 9.1 a Androidom 9 Pie teraz dorazil na Honor 9 Lite, kde prináša viacero noviniek.

Na zozname spoločnosti sa ocitlo celkovo až 49 zariadení, ktoré už dostali alebo ešte len dostanú novú aktualizáciu systému. Pre niektoré modely nebola presne stanovená časová os a nebolo tak jasné, kedy očakávaný update dorazí. Čitateľ Filip nás však informoval, že Huawei už rozosiela EMUI 9.1 s Androidom 9 Pie aj na Honor 9 Lite.

Aj tento dvojročný model spoločnosti tak dostáva nové vylepšenia, ktoré medzi inými zahŕňajú aj nové zvuky, lepšie používateľské rozhranie či prehľad o digitálnom živote používateľa. Skrátil sa aj čas načítavania populárnych aplikácií a Huawei zjednotil aj samostatné funkcie nastavení do prehľadného prostredia. Zoznam všetkých noviniek tejto aktualizácie nájdeš v priloženej snímke obrazovky. Za informácie ďakujeme nášmu čitateľovi!

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú