Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

O tom, že streamovacia služba HBO Max príde aj na slovenský trh, sme ťa informovali už v decembri, kedy vyšli na povrch prvé informácie. Platforma, ktorá nahradí obľúbené HBO Go, podľa najnovších informácií príde na náš trh v druhej polovici tohto roka, uviedla česko-slovenská stránka HBO CZSK v príspevku na Twitteri.

HBO Max má na Slovensku veľký potenciál nie len preto, že si HBO postupne zaberá mnoho známych titulov, ako napríklad Priatelia, ale aj vďaka rozširovaniu slovenského dabingu či rozsiahlej ponuke, ktorá službu tento rok čaká.

K nahradeniu existujúceho HBO Go na česko-slovenskom trhu má dôjsť v priebehu tohto roka, pričom podľa príspevku HBO CZSK presnejšie v jeho druhej polovici.

Finálna cena služby pre naše trhy zatiaľ známa nie je, no určite dôjde v porovnaní s 5,99 € na mesiac u HBO GO k navýšeniu. To však bude určite odôvodnené bezkonkurenčnou kvalitou streamingu, pretože HBO Max atakuje najvyššie méty ako Ultra HD rozlíšenie, plnohodnotné HDR a excelentný priestorový zvuk Dolby Atmos, no zároveň aj prístupom k Warner Bros., DC Comics, Studio Ghibli, Cartoon Network, Adult Swim a mnohým ďalším.

Zdroj: Twitter / @HBO_CZSK

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú