Extraction je jedným z najúspešnejších titulov z produkcie Netflixu. Snímka aj napriek zmiešaným hodnoteniam predstavovala na službe komerčný úspech, a preto bolo len otázkou času, kedy sa bratia Russovci rozhodnú pre pokračovanie.

Joe Russo, jeden zo zakladajúcich bratov produkčnej spoločnosti stojacej okrem iného aj za Avengermi, sa pre portál Comic Book vyjadril, že momentálne dokopávajú scenár a produkcia pokračovania Exctraction by mohla začať v priebehu budúceho roka.

Bratia sa tak s najväčšou pravdepodobnosťou plnohodnotne pustia do rozširovania príbehu s Chrisom Hemsworthom hneď po dokončení očakávanej snímky Mosul natáčanej podľa skutočných hrôzostrašných udalostí v Iraku z roku 2017.

Na tohtoročný hit Netflixu sme sa pozreli aj v recenzii, kde sme Extraction postavili do pozície príjemnej víkendovej oddychovky. Rozhodne v nej nemôžeš hľadať akési posolstvo alebo hlbší príbeh, kedy sa o to výkony kaskadérov a nepretržitá akcia ani nesnažia.

Zároveň sme zvedaví, kde sa snímka v pokračovaní posunie, keďže aj keď debut skončil s relatívne početnými otáznikmi, autori si hneď niekoľko dverí zatvorili. Vzhľadom na končiace práce na príbehu a očakávaný začiatok natáčania v priebehu budúceho roka, môžeme Extraction 2 očakávať najskôr v jari 2022.

Zdroje: Coming Soon, Comic Book

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú