Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Aj viac ako týždeň po vydaní si Justice League od Zacka Snydera udržiava pozornosť sveta. Vďačí za to najmä skalným fanúšikom režiséra, ktorí prostredníctvom hashtagu #RestoreTheSnyderVerse na Twitteri bojujú za to, aby štúdio Warner Bros. oživilo Snyderove DC univerzum, upozorňuje GamesRadar.

Nová verzia Justice League v podaní pôvodne zamýšľaného Zacka Snydera valcuje internet už od svojho vydania, pričom v Ázii spôsobila dokonca aj niekoľkohodinový výpadok HBO Go. Titulu, ktorý mimochodom dostane aj čiernobielu verziu, sme sa venovali aj my v podrobnej recenzii.

Fanúšikovia sa prostredníctvom hashtagu #RestoreTheSnyderVerse dožadujú obnovenia Snyderovej vízie DCEU, pričom hnutie začalo pridávať tieto príspevky aj na margo piateho výročia Snyderovho filmu Batman vs Superman: Dawn of Justice z roku 2016. V čase písania článku je príspevkov s hashtagom #RestoreTheSnyderVerse na Twitteri už viac ako 1,5 milióna.

Fanúšikovia pritom viedli podobnú kampaň aj po vydaní pôvodnej verzie Justice League v roku 2017, kedy sa dožadovali jej režisérskeho strihu. Ten nakoniec minulý týždeň aj dostali.

Nateraz ale všetko nasvedčuje tomu, že pokračovanie Snyderovej verzie Justice League nepríde. Režisér ani Warneri spolu na túto tému podľa všetkého vôbec nekomunikujú a obe strany vznik ďalšieho filmu momentálne odmietajú pripustiť. Zack Snyder však dvere k tomuto nápadu úplne nezatvoril a malá nádej tak predsa len existuje.

Zdroj: Twitter, GamesRadar

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú