Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Justice League Zacka Snydera je vo filmovom priemysle aktuálne témou číslo jedna, režisérovi sa totiž podarilo vzkriesiť spackaný film z roku 2017 a spôsobiť okolo neho celosvetový ošiaľ.

Pokiaľ si sa na film tešil už od novembrovej ukážky s atmosférickou Hallelujah od Leonarda Cohena na pozadí, oficiálny účet filmu na Twitteri má pre teba vynikajúce správy.

Snyderova vízia filmu sa okrem mnohých iných zmien, vypísaných v tomto článku, podpísala aj na aplikovaní pomeru strán 4:3, čiže ak si film pozeral v prostredí HBO GO, po bokoch obrazovky boli výrazné čierne pruhy.

Pokiaľ ti ale ani takéto retro nestačilo, môžeš sa tešiť aj na čiernobielu verziu, ktorú filmári ohlásili len pred niekoľkými hodinami. Dátum jej vydania ale známy nie je.

Viac nečakaných noviniek?

Sme zvedaví, akým smerom ešte HBO Snyderov epos posunie. Keďže čiernobiela verzia prišla z čista jasna bez akýchkoľvek predošlých náznakov, možno si pre nás štúdio chystá ďalšie nečkané novinky.

Aj keď si nemalá skupina divákov rozhodne užila pomer strán IMAX 1.43:1, rovnako veľká základňa by uprednostnila kompletné zaplnenie obrazovky v rámci aktuálne najrozšírenejšieho štandardu 16:9.

Zdroje: Twitter, The Verge

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú