Herný svet je naozaj bohatý na mnohé rôzne tituly, pričom hry neobišli ani najväčšiu sociálnu sieť sveta, ktorá im teraz prináša viac priestoru. Nová verzia aplikácie Facebook obsahuje hernú sekciu, ktorá umožňuje nielen hranie hier, ale tiež sledovať stream či spojiť sa so svojimi priateľmi.

Hranie na Facebooku využíva podľa spoločnosti každý mesiac až 700 miliónov používateľov, ktorí si v mobilnej aplikácii nájdu novú špeciálnu sekciu určenú práve pre hry. Záložka „Hry“ umožňuje spojiť sa pri hraní hier a priniesť tak komunite hráčov viac možností ako si užiť svoje obľúbené tituly. Novú sekciu môžu používatelia nájsť v aplikácii priamo na karte s hlavnou ponukou alebo po rozbalení bočného menu.

Facebook Gaming pritom hneď po otvorení ponúka niekoľko kariet, medzi ktorými si používateľ môže nielen vyhľadať obsah, ale tiež zobraziť sledované kanály, streamerov, sledovať a hrať hry. Týmto vylepšením chce spoločnosť pomôcť hráčom, ktorí si obľúbili hry na tejto sociálnej sieti, aby si ich mohli vychutnať ešte viac. Facebook navyše načúva aj spätnej väzbe používateľov, ktorí môžu priniesť návrhy na ďalšie vylepšenia.

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú