Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Zdalo sa, že Epic sa so svojou vianočnou rozdávačkou nepretrhne. Ponuka predošlých dní síce neurazila, no Epic poriadnu AAA záležitosť vytiahol až dnes.

Stratégiu Defense Grid: The Awakening na mieste hry zadarmo totiž vystriedala nielenže jedna z najlepších hororových hier posledného desaťročia, ale bez väčších zaváhaní aj jedna z najlepších hier všetkých čias podľa filmovej predlohy.

Reč je samozrejme o Alien: Isolation, ktorý mal v roku 2014 neľahkú úlohu, a to napraviť meno votreleckej sérii v hernom svete. To na všetkých frontoch poškodila akčná pohroma Aliens: Colonial Marines, ikonická množstvom chýb, nezábavnou hrateľnosťou prameniacou z tupej umelej inteligencie nepriateľov a otrasnému príbehu.

Filmovú ikonu si našťastie vzápätí zobralo do rúk štúdio Creative Assembly, ktoré sa vrátilo späť ku hororovým koreňom série.

Alien: Isolation sa hráčom do pamäte vrylo vďaka konštantnému napätiu a absencii akéhokoľvek odpočinku alebo istoty. Ako v prípade predošlých hier, aj tento excelentný titul je zadarmo dostupný do 17:00 zajtrajšieho dňa.

Zdroj: Epic Games Store

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú