Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Fanúšikovia amerického futbalu si čoskoro prídu na svoje. Telekom a Orange totiž v tlačovej správe pre médiá oznámili, že svojim zákazníkom sprístupnia sledovanie zápasov zo Super Bowlu, ktorý sa začne prvým výkopom už onedlho. Diváci si tak budú môcť zápasy pozrieť na stanici Premier Sport prostredníctvom Magio televízie a Orange televízie.

Začiatok sezóny amerického futbalu započne už v noci z 11. na 12. septembra počas prvého zápasu, v ktorom sa stretnú tímy Kansas City Chiefs s Houston Texans. Obľúbenú ligu NFL si tak užijú zákazníci Telekomu prostredníctvom Magio TV a DIGI TV, mobilnej TV Magio GO Premium a satelitnej DIGI TV a Magio SAT.

V prípade Orangeu budú zápasy vysielané na programe Premier Sport, ktorý klienti operátora nájdu vrámci balíka Premier Sport, Orange Šport, Orange Šport Super a všetkých prémiových balíkoch okrem Orange TV cez internet. Každý hrací týždeň sa fanúšikovia NFL môžu tešiť na 5 zápasov, pričom finále ligy sa uskutoční 7. februára 2021 v Tampe na Floride.

Zdroj: Telekom, Orange 

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú