Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Xiaomi prinieslo do svojich vybraných smartfónov nadstavbu MIUI 11 ešte v septembri a od tej doby testuje viacero vylepšení. Jedným z nich je aj ekvalizér pre úpravu zvuku, ktorý sa teraz odhalil na prvých screenshotoch. Ekvalizér v aplikácii MiSound sa ocitol v „nightly“ verzii nadstavby MIUI 11 v9.12.19 a do Xiaomi smartfónov prinesie viacero užitočný možností, informuje XDA-Developers.

Ekvalizér sa skrýva v nastaveniach po pripojení slúchadiel a používateľovi poskytne nastavenie zvuku presne podľa jeho preferencií. V aplikácii sa nachádzajú aj vekové profily pre ľudí vo veku do 30 rokov, od 30 do 60 rokov a nad 60 rokov, spolu s vlastným nastavením pre úpravy zvuku. Aplikácia ponúka aj výber typu slúchadiel, informuje Mi fórum.

Pri vekovom profile poskytuje možnosť pre detailnejšie nastavenie ľavého a pravého slúchadla. Nanešťastie si na túto novinku budú musieť používatelia počkať. Ekvalizér totiž nie je dostupný a spustený bol len manuálne členom abhishek987 z fóra XDA-Developers. Kód objavil Igor Eisberg zo Xiaomi.eu. Nateraz neostáva nič iné, iba si počkať, pokým sa aplikácia neocitne vo finálnej verzii nadstavby. Zatiaľ nie je známe, kedy by sa tak mohlo stať.

Zdroj: XDA-Developers, Mi.com

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú