Skladací smartfón ukázal na fotkách viceprezident spoločnosti a podľa dizajnu sa toho veľa naučil od modelu Mate X, informoval portále The Verge. Skladací model ale nebude Oppo predávať, pokým zo strany zákazníkov neuvidí dostatočný dopyt, čo môže ešte nejakú chvíľu potrvať.

Po premiére Samsungu Galaxy Fold spravil v smartfónovom priemysle rozruch aj Huawei Mate X, ktorý disponuje väčším displejom bez výrezu. Obrazovka sa pritom zatvára do opačnej strany ako pri Galaxy Fold a aj v zatvorenom stave ponúka viac miesta. Vzadu sa potom nachádza časť s potrebným hardvérom pre fotoaparát a ďalšie prvky, ktoré Huawei efektívne spracoval. Presne tak by sa dal opísať aj skladací smartfón spoločnosti Oppo, ktorý je takmer identickou kópiou modelu Mate X.

Podobu tohto vyvíjaného kúsku odhalil na sociálnej sieti Weibo viceprezident spoločnosti, Brian Shen, ktorý tiež prezradil, že sa skladací smartfón od Oppo tak skoro na trh nedostane. Zákazníci na tieto zariadenia nie sú ešte dostatočne pripravení, a to hlavne aj kvôli vysokým cenám. Onedlho sa však čínski výrobcovia môžu vyšvihnúť a ukázať lacnejšie alternatívy, ktoré ľudí k týmto modelom prilákajú.

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú