Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Do premiéry tohto dlho očakávaného filmu ostáva už len zopár týždňov a Marvel teraz láka fanúšikov na novú ukážku, ktorá prezrádza dôležité detaily. Trailer na poslednú časť Avengers: Endgame ukázal aj kľúčovú scénu, v ktorej sa stretne Iron Man a Captain America.

Podstatou celej ukážky je to, čo sme videli už v minulých záberoch. Superhrdinovia chcú zachrániť svojich priateľov za každú cenu. Teraz však došlo k odhaleniu niekoľkých nových scén, kde sa zmieri Iron Man a Captain America, ktorí sa nenávideli od roku 2016 a dokonca sa nedokázali spojiť ani v titule Avengers: Infinity War, prezradil portál Polygon. Aj kvôli tomu čelila skupina superhrdinov veľkej porážke.

Avengers: Endgame bude poslednou rozlúčkou so všetkými obľúbenými postavami v boji proti Thanosovi. Na ďalšie odhalenia si budeme musieť počkať ešte nejaký čas. Dá sa totiž očakávať, že Marvel do premiéry filmu, ktorý bude mimochodom dlhý neuveriteľných 182 minút, zverejní ešte nejaké ďalšie zábery. Veľké finále potom uvidíme na filmových plátnach už 26. apríla, prezradil The Verge.

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú