Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Po dlhom čakaní sa fanúšikovia superhrdinov od Marvelu dočkali posledného titulu, ktorý ukončí epický 11-ročný príbeh. Najnovší Avengeri sú oficiálne tu a môžu byť úspešnejší ako ktorákoľvek časť predtým. Najviac ziskovým môže byť prvý víkend, kedy sa odhaduje, že Avengers: Endgame zarobí neuveriteľných 850 miliónov dolárov po celom svete.

Premiéra posledných Avengerov nenechá chladným žiadneho fanúšika Marvelu a jeho superhrdinov. Po úspechu Infinity War, ktorý počas premiéry zarobil na celom svete 640 miliónov dolárov, ho môže teraz prekonať najnovší titul, a to aj o viac ako 200 miliónov dolárov, informuje Daily Mail. Len v Severnej Amerike môže Avengers: Endgame zarobiť až 268 miliónov dolárov za prvé tri dni od svojho debutu, informuje Variety.

Veľký finančný úspech filmu naznačoval aj predaj tiketov, ktoré boli poriadne drahé, no medzi fanúšikmi išli na dračku. Premiéra nového Endgame sa tak môže zaradiť vo svete kinematografie medzi jedne z najúspešnejších. Doteraz najväčší triumf však zožal Avatar od Jamesa Camerona, ktorý celkovo zarobil až 2,8 miliardy dolárov.

Zdroj: Daily Mail, Variety

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú