Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

V ponuke streamovacích aplikácií hudby nájdeme niekoľko veľkých titulov, medzi ktoré patrí aj aplikácia od Apple so stále zvyšujúcim sa zástupom fanúšikov, informuje The Verge. Viceprezident spoločnosti prezradil, že Apple Music prekonal hranicu 60 miliónov používateľov, pričom za posledné mesiace získal 10 miliónov odberateľov.

Ešte v apríli mala aplikácia Apple Music 50 miliónov predplatiteľov a v tom čase sa hovorilo o tom, že v USA má viac používateľov ako Spotify. Táto streamovacia aplikácia však má až 100 miliónov odberateľov po celom svete, kvôli čomu za ním konkurenčný titul od Apple stále značne zaostáva. Spoločnosť ale môže tešiť rýchly nárast zákazníkov, ktorí sa rozhodli využiť práve jeho aplikáciu.

Za 4 roky od svojho spustenia sa Apple Music ukázal byť správnym krokom Applu, ktorý si tým získal ďalších fanúšikov. Navyše, po predstavení novej verzie operačného systému macOS Catalina sa hovorí aj o tom, že práve Apple Music nahradí hudobnú časť iTunes, ktorý spoločnosť rozdelí na viacero samostatných aplikácií, informuje Technobuffalo.

Zdroj: The Verge, Technobuffalo

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú