Spoločnosť EA a vývojári z Respawn Entertainment majú dôvod na radosť. Ich Battle-Royal titul Apex Legends, ktorý spája prvky viacero hier je mimoriadne úspešný a má nakročené k tomu, aby prekonal aj Fortnite. 

Zároveň ide o momentálne najviac sledovanú hru na platforme Twitch. Za úspechom stojí aj fakt, že hra bola v rovnaký deň vydaná ako na PC, tak aj na PS4 a Xbox One. Len za prvých 24 hodín si hru stiahlo viac ako 2 milióny hráčov, pričom mesiac od vydania hra prekračuje míľnik 50 miliónov hráčov po celom svete. Rast tejto hry je pritom oveľa väčší, než aký zažíval populárny titul Fortnite, ktorý sa dlhodobo drží na popredných priečkach.

Či ide len o chvíľkový boom ukážu až nasledujúce mesiace. Záležať pritom bude hlavne na vývojároch, či dokážu prinášať dostatočné novinky na to, aby si hráčov udržali a eventuálne ich nazbierali ešte viac. Ak bude takto hra rásť aj naďalej, tak nie je vylúčené, že na pomyselnom tróne vystrieda práve Fortnite, ktorý prekonal hranicu 200 miliónov hráčov. 

Zdroj: Bussines Insider

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú