Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Štúdio Respawn Entertainment vydalo novú hru v štýle PUBG či Fortnite len pred pár dňami, no hráči o ňu ihneď prejavili obrovský záujem. Len za 7 dní sa titulu Apex Legends podarilo chytiť za srdce až 25 miliónov hráčov, ktorí si ho užívajú na svojich konzolách a počítačoch.

Bezplatná hra od tvorcov Titanfall si získala obrovské množstvo fanúšikov len týždeň po svojom oficiálnom vydaní. Apex Legends sa vďaka tomu pridáva k ďalším populárnym „battle royale“ hrám, ktoré aktuálne patria medzi hráčmi k najobľúbenejším. V porovnaní s Fortnite či PUBG bude teraz táto novinka rásť rapídnym tempom ešte nejakú tú chvíľu.

Najväčším rozdielom je však absencia mobilnej verzie pre smartfóny, na ktorých si spomínané tituly môžeme zahrať. Apex Legends je výhradne dostupný len pre herné konzoly a počítače. Vďaka svojej popularite sa však už čoskoro dostane aj do e-športového turnaja. Vývojári si pre svoju obľúbenú novinku pripravujú aj mnoho ďalších vylepšení, ktoré budú dostupné už v najbližších týždňoch.

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú