Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Známy internetový e-shop prednedávnom aktualizoval svoju mobilnú aplikáciu, v ktorej priniesol užitočné vylepšenia pre jednoduchšie a prehľadnejšie vyzdvihovanie tovaru zákazníkmi. Po aktualizácii nájdeme v aplikácii Alza funkciu vyzdvihnutia objednávky, ktorá umožňuje sledovať, ako dlho bude trvať vydanie objednávky. O novinke informovala Alza v tlačovej správe.

„Behom pandémie zaznamenala naša aplikácia viac ako pol milióna nových stiahnutí a záujem o ňu rastie aj tento rok. Zákazníci oceňujú práve možnosť jednoduchého a rýchleho vyzdvihnutia objednávok na pobočkách,“ uviedol Vladimír Dědek, riaditeľ webového a mobilného vývoja v Alza.

Zákazníci Alzy čoraz intenzívnejšie využívajú v mobilnej aplikácii práve funkciu vyzdvihnutia objednávky, ktorú napríklad len v hlavnom bratislavskom showroome využilo o 160 % viac ľudí ako pred začiatkom pandémie. Aj posledný rok sa tak výrazne podpísal pod časté využitie tejto funkcie.

Teraz sa s novou aktualizáciou aplikácie stáva ešte užitočnejšou, dokáže totiž minimalizovať čas, ktorý zákazník strávi na výdajni pri čakaní na tovar. Aplikácia mu ukáže, za ako dlho bude jeho objednávka pripravená na prevzatie a môže prísť presne na čas. Pomocou interaktívneho odpočtu potom zákazník vidí, koľko času ostáva do vydania tovaru.

Ďalšie články:

Zdroj: Alza

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú