Telekom sa rozhodol svojim zákazníkom darovať nekonečné dáta, ktoré budú platiť od zajtra 26. mája až do konca júna 2023, teda viac než jeden celý mesiac. Ponuka bude platiť pre zákazníkov s ľubovoľným  T paušálom, Biznis paušálom, Programu Bez záväzkov s Mobilným internetom. Netýka sa pre-paid kariet Easy a novšej Predplatenky.

Všetkým, ktorí majú niektorý z týchto paušálov, sa nekonečné dáta aktivujú automaticky už o polnoci (ráno) 26. mája. Úspešnú aktiváciu si budeš môcť overiť v mobilnej aplikácii, kde tiež skontroluješ čerpanie dát. „Nekonečný“ balík totiž v praxi bude obmedzovať tzv. FUP (podmienky spravodlivého používania), no ten je nastavený na viac než štedrých 1 000 GB / 1 terabajt.

Darovaný balíček bude možné využívať až do 30. júna 2023. Po tomto termíne sa deaktivuje nezávisle na tom, koľko dát si spotreboval. Ďalší mesiac sa tak tvoje dáta budú opäť riadiť podmienkami paušálu.

Neobmedzený balík sa týka len Slovenskej republiky, v zahraničí v rámci európskeho roamingu budeš naďalej čerpať dáta, ktoré máš zahrnuté vo svojom paušále ako dáta čerpatelné v rámci EÚ. Dáta v zahraničí nad rámec tohto balíka budú spoplatnené.

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú