Najmladší slovenský operátor informoval v tlačovej správe o nových lokalitách, ktoré pokryl signálom vlastnej mobilnej siete. Zákazníci 4ky tak môžu sieť využívať v ďalších kútoch Slovenska, kde ju rozšíril do viacerých miest a obcí. Aktuálne má už vyše 80 % pokrytie.

Spoločnosť v poslednom štvrťroku nainštalovala vysielače do ďalších nových lokalít, kde nemala svoj vlastný signál. Vďaka tomu tak môžu sieť 4ky po novom využívať tisícky ďalších zákazníkov nielen v mestách a obciach, ale aj vybraných turistických oblastiach.

Signál 4ky pribudol v Oščadnici a Oravskom Lesnom a dostupný bude aj v lokalitách Kluknava, Víťaz, Zborov, Limbach, Batizovce, Liptovské Sliače, Spišské Bystré, Družstevná pri Hornáde, Richnava či Rovinka.

Svoju sieť pritom operátor ďalšej rozširoval v Bratislave, Banskej Bystrici, Spišskej Novej Vsi, Lučenci, Poprade, Snine a Medzeve, informoval v tlačovej správe technický riaditeľ SWAN Mobile, Patrik Kollaroci. S týmto rozšírením signálu do nových lokalít tak 4ka pokrýva svojou 4G sieťou už vyše 80 % krajiny a v prípade 3G siete Orangeu je signál dostupný až na 95 % území Slovenska.

Zdroj: 4ka

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú