Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.


Spoločnosť HMD Global, ktorá stojí za znovuzdrovením slávnej Nokie, potvrdila, že to s návratom dávneho velikána na vrchol slávy myslí vážne. Okrem podarených smartfónov teraz potvrdila príchod Androidu P na všetky svoje zariadenia.

Nokia sa v konkurenčnom boji nestratila

Nokia pomocou HMD Global povstala z popola ako bájny Fénix. Počas tohto roka spoločne predstavili smartfóny, ktoré dokázali zvádzať vyrovnaný boj s konkurenciou na už tak preplnenom trhu. Nokia myslela na všetkých zákazníkov a postupne predstavila smartfóny, od nižšej strednej triedy, až po tú najvyššiu v podaní Nokie 8. Niekoľko smartfónov síce ešte fanúšikovia očakávajú, no pre mnohých používateľov predstavuje operačný systém základný kameň úspechu. Výrobca v tomto smere posúva hranice ešte ďalej.

Príkladná starostlivosť

Na nedávnej akcii vo Filipínach, ktorú si môžeš pozrieť na priloženom videu, Nokia oznámila zaujímavú novinku. Okrem aktualizácie aktuálnych modelov na Android 8.0 Oreo, ich totiž neskôr aktualizuje aj na budúcu verziu Androidu s označením P. Prirodzene pribudnú aj nové modely, ktoré spoločnosť v najbližšom období predstaví. Medzi nimi môže byť aj Nokia 2, o ktorej sa špekuluje ako o lacnom zástupcovi nižšej triedy. Či bude smartfón výkonovo Android P zvládať, však nie je jasné. Každopádne, majiteľov smartfónov s logom Nokie teda rozhodne môže tešiť prístup spoločnosti.

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú