Blíži sa obdobie, kedy všetci fanúšikovia značky OnePlus očakávajú príchod nového top modelu výrobcu pre rok 2017. Na internet sa dostali fotografie, ktoré poodhaľujú, aký fotoaparát bude použitý v novej 5-ke.

Na svetlo sveta unikli celkovo štyri fotografie, ktoré boli údajne zaznamenané zadnou kamerou tohto veľmi očakávaného smartfónu. Informácie z obrázkov hovoria o tom, že boli zhotovené v Shenzhene, ktorý je domovom pre viacero čínskych značiek, OnePlus nevynímajúc. Modelové označenie A5000 podľa tradícií z predchádzajúcich rokov skutočne poukazuje na vlajkový model. Ďalej môžeš vidieť aj rozlíšenie 4640 x 3480 pixelov, ktoré vo výsledku činí 16 MPx s pomerom 4:3.


zdroj fotografie: true-tech.com

zdroj fotografií: true-tech.com

Čo by mal ‚‚zabijak vlajkových lodí“ ponúknuť ?

Samozrejme sa očakáva použitie najnovšieho Snapdragonu 835 v spolupráci so 6 alebo možno dokonca až s 8 GB RAM pamäte. K dispozícii by mal byť aj QuadHD displej či premiérové nasadenie duálneho fotoaparátu. OnePlus 5 by mohol byť predstavený koncom mája až začiatkom júna, avšak tieto informácie stále nevieme tak úplne potvrdiť. K dispozícií je však aj stiahnuteľný zip súbor, kde si môžeš všetky fotky pozrieť v plnom rozlíšení. Nájdeš ich na tomto odkaze.

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú