Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

TCL je v Číne populárna spoločnosť, no v našich končinách ju bude poznať málokto. Táto spoločnosť má na svojom konte niekoľko smartfónov, medzi ktoré patrí aj TCL 3S M3G, o ktorom ste ešte možno nepočuli. 

Sleduj FónyzČíny.sk aj na FacebookuGoogle+ Instagrame!

TCL 3S M3G, ako znie názov smartfónu, na prvý pohľad nejak veľmi nezaujme, čo sa ale zmení pri pohľade na jeho výbavu a cenu. Za cenu 128 eur tento smartfón ponúka výbavu, ktorú by ste v tejto cenovej kategórii určite nečakali. Jeho displej má 5″ a FullHD rozlíšenie. Displej využíva OGS technológiu, ktorá má zaručiť reálne farby a výbornú viditeľnosť na slnku, keďže samotný zobrazovací panel je bližšie k používateľovi.

O výkon sa postará osemjadrový procesor Qualcomm Snapdragon 615 s taktom 1,5 GHz a 64-bitovou architektúrou. Procesoru sekunduje grafický čip Adreno 405 a 2 GB pamäte RAM. Vnútorná pamäť má kapacitu 16 GB a k dispozícii je aj slot pre pamäťové karty. Zadný fotoaparát prichádza s 13 MPx rozlíšením a clonou f/2.2, zatiaľ čo vpredu nájdeme 8 MPx selfie kameru. Batéria, ktorá smartfón napája má kapacitu 3000 mAh a po softvérovej stránke tu nájdeme Android 5.0 s vlastnou nadstavbou od TCL. Zaujímavosťou je aj technológia pre rozpoznávanie očí, vďaka ktorej budú vaše dáta v bezpečí. Túto technológiu nezvykneme vídať v smartfónoch za cenu okolo 130 eur. TCL 3S M3G môžeme považovať za priameho konkurenta Xiaomi Mi4i, ktorého cena sa pohybuje okolo 205 eur. TCL 3S M3G najlacnejšie kúpite v e-shope Gearbest.com.

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú