Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.


Žijeme v nesmierne uponáhľanej dobe, vďaka čomu mnohokrát zabúdame na to najdôležitejšie – naše zdravie. Pravdou je, že sa už dnes ani z ďaleka nehýbeme toľko ako kedysi. Práve nedostatok pohybu následne vedie k čoraz zvyšujúcemu sa počtu zdravotných problémov.

Stále sa však medzi nami nájdu ľudia, ktorí doslova prepadli zdravému životnému štýlu a snažia sa cvičiť tak často, ako sa len dá. Nie každému však vyhovuje posilňovňa a mnohí si radšej zašportujú v pohodlí svojho domova. Ak teda patríš medzi nich alebo si sa len odhodlal so svojou postavou či celkovým životným štýlom niečo robiť, pozorne čítaj ďalej. Obľúbená čínska spoločnosť Xiaomi totižto zopár hodín dozadu predstavila inteligentný gadget, ktorý ti s domácim cvičením značne pomôže. Vyrába ho spoločnosť Move It, pričom Xiaomi zabezpečuje len jeho následný predaj formou crowdfundingu.


zdroj fotografie: Xiaomi

Zopár chvíľ dozadu odhalené zariadenie dokonale poslúži pri vykonávaní viacerých cvikov na rôzne svalové partie. Chrbát, bicepsy, tricepsy a ramená možno pohodlne precvičiť pomocou odporových lán. Na tréning hrudníka možno využiť dvojicu holderov a na brušné svalstvo zas priložené brušné koleso. Výrobca nezabudol ani na obľúbený nástroj používaný pri rozcvičke, ktorým je švihadlo. Všetky tieto nástroje je možné zložiť do príjemne skladného stojana, ktorý zaberie len minimum priestoru. Aby toho nebolo málo, novinka od spoločnosti Move It ponúka technológiu Bluetooth, vďaka ktorej môže zariadenie komunikovať s tvojím smartfónom.


zdroj fotografie: Xiaomi

Dostupná je tak, samozrejme, aj prepracovaná aplikácia, ktorá zaznamenáva všetku aktivitu pomocou senzorov, ktoré sú umiestnené v rúčkach. Aplikácia okrem iného ponúka profesionálny cvičebný plán, ktorý si môžeš prispôsobiť podľa náročnosti a taktiež si v nej môžeš prezrieť progres, ktorý si od začiatku jej používania dosiahol. Pomocou tejto aplikácie tiež dokážeš vyzývať svojich známych na súboj v cvičení a spestriť si tak zabehnutú rutinu. Novinka sa začne v Číne predávať 25. apríla za 1299 juanov, čo je v prepočte zhruba 175 €.

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú