Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

banner-redmi-4aSvetový fenomén menom selfies je pomaly na každom kroku. Výrobcovia vidia v tomto trende obrovský obchodný potenciál a prispôsobujú tomu aj svoje zariadenia. Či sa už jedná o smartfóny, alebo gadgety, v dnešnej dobe nájdeš množstvo kontroverzných noviniek. 

Najnovším výdobytkom technológií je unikátny selfie dron, ktorý ale všetkých „klame“ na prvý pohľad. Nie je to totiž len taký hocijaký dron, ale vo svojej podstate sa jedná tiež o ochranný kryt na smartfóny. Spoločnosť Selfly, ktorá stojí za touto unikátnou novinkou, vyzbierala tento týždeň na kampani skrz Kickstarter až 125 000 dolárov. Dron bude disponovať 8 MPx fotoaparátom, ktorý dokáže nahrávať dostačujúce FullHD video.

zdroj fotografie: Geeky-gadgets

Samotný dron vydrží vo vzduchu 5-7 minút, pričom dokáže poskytnúť úplne novú perspektívu tvojim fotografiám. Podľa informácií bude tento selfie dron / ochranný kryt na smartfón podporovať zariadenia s maximálnou uhlopriečkou displeja od 4 do 6-palcov.

Nenechaj si ujsť
TIP: Selfie palice budú onedlho old school. Pozri sa, ako funguje selfie dron, ktorý dokáže vytvoriť unikátne zábery

zdroj fotografie: Mydrivers

Samozrejmosťou je kompatibilita ako s iOS, tak aj s Androidom. Pre tých, ktorí sa rozhodnú na projekt prispieť už teraz, bude cena predstavovať približne 69 € s dodaním niekedy v polovici júna. Pre viac informácií neváhaj a navštív oficiálnu stránku projektu na Kickstarteri.

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú