Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

banner-mi-note-2Včera vo večerných hodinách na svojej konferencii v Las Vegas predstavilo Xiaomi svetu tri nové produkty. S najväčšou pravdepodobnosťou si už o nich na našom webe aj čítal, takže s novou Mi TV 4, routrom Xiaomi Mi Router HD a bielou verziou futuristického Mi MIXuž oboznámený.

Samostatnou kapitolou je však stánok Xiaomi, kde je možné nájsť ďalšie nové produkty, ktoré Xiaomi na konferencii vôbec nespomenulo. Takýmto spôsobom sme sa dozvedeli aj o existencii nových farebných prevedení phabletu Xiaomi Mi Note 2. Aby sme boli presnejší, jedná sa o ružovú, zelenú a fialovú farbu.

Xiaomi Mi Note 2 4GB/64GB môžete kúpiť v e-shopoch za cenu od (Zdroj: Heureka.sk)
Porovnať ceny >>

xiaomi-mi-note-2-nove-farby-ruzova-1
zdroj fotografie: MyDrivers

TIP: Všetky novinky z CES 2017 nájdete pod tagom „CES 2017“

Doteraz bol Mi Note 2 dostupný len v čiernom a striebornom prevedení, takže po novom by si mali ľudia môcť vybrať až z piatich farieb. Je však dôležité upozorniť, že zatiaľ nie je isté, či boli tieto smartfóny určené len pre výstavu, alebo sa naozaj dostanú na predajné pulty svetových e-shopov. Vo zvyšných špecifikáciách tejto vlajkovej lodi by nemal nastať žiadny rozdiel. Čo hovoríš na tieto nové farebné prevedenia?

zdroj fotografií: Anzhuo

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú