Televízny trh na Slovensku sa pripravuje na príchod novej stanice, ktorá poteší predovšetkým fanúšikov romantických príbehov. Už od 1. novembra skupina Prima rozšíri svoje pôsobenie u nás spustením nového kanálu Prima Love SK, ktorý bude slovenským ekvivalentom českej stanice Prima Love. Spustenie novej TV stanice zároveň znamená, že česká verzia Prima Love už tento týždeň prestane byť na Slovensku dostupná.

Slovenská verzia s unikátnym obsahom

Prima Love SK bude súčasťou ponuky väčšiny poskytovateľov satelitných, káblových, IPTV či platených DVB-T služieb na Slovensku. Zaradenie nového kanála už potvrdili napríklad Skylink, Antik, Lepšia TV, UPC a mnoho ďalších.

Kanál sa bude zameriavať predovšetkým na ženské publikum, pričom v programovej ponuke nebudú chýbať romantické filmy, populárne turecké telenovely či slovenské a české seriály.

Prima

„Po úspechu zamerania na mužské publikum s kanálom Prima Cool SK sme teraz pripravili obsah pre ženské diváčky. Program Prima Love SK prinesie osvedčené seriály, ako vlastné, tak aj akvizičné, a bude priebežne obohacovaný o úplne nové tituly, ktoré budú mať premiéru súčasne s českým Prima Love,“ hovorí Marek Singer, generálny riaditeľ skupiny Prima.

Programová riaditeľka skupiny Prima Alex Ruzek spresňuje, že Prima Love SK pri štarte predstaví napríklad turecký seriál Príchuť lásky alebo jeden z najúspešnejších seriálov českej verzie kanálu Doktori z hôr.

V budúcom roku na novej stanici diváci uvidia seriály ako Láska s vůní oliv, Vůně jahod, Souboj s láskou, Sladká pomsta a ďalšie. Ruzek už teraz avizuje budúcoročný štart viacerých atraktívnych titulov, ktoré budú premiérovo uvedené na Slovensku a v Česku.

Prima Love SK bude väčšinu obsahu ponúkať v češtine, bude však prispôsobená špeciálne pre slovenský trh. Svoj obsah bude opierať o domácu tvorbu, úspešné turecké telenovely i formáty z Európy. Vysielanie sa začína 1. novembra o 15:30 hodine, odštartuje ho český seriál Rodinné putá.

Portfólio sa rozrastá

Prima Love SK rozširuje bohaté portfólio staníc, ktoré u nás česká mediálna skupina šíri. Medzi ďalšie kanály vysielané na Slovensku patria Prima SK, CNN Prima News alebo Prima Cool SK, ktorá bola spustená v máji tohto roka.

V budúcnosti skupina Prima na Slovensku zvažuje spustenie lokálnych verzií svojich programov Prima Krimi a Prima Max. Či k realizácii týchto plánov dôjde bude záležať predovšetkým od sledovanosti súčasných kanálov skupiny Prima u nás.

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú