Mobilný operátor Radosť po predstavení bezplatnej služby eSim, pripravil pre svojich zákazníkov ďalšie vylepšenia. Operátor zvyšuje rýchlosť aj objem dát. Novinky sa dotknú všetkých štyroch taríf, ktoré operátor ponúka. Navyše, Radosť ponúka novinku na slovenskom trhu vo forme ročného predplatného.

Dvojnásobná rýchlosť dát

Novinky majú zákazníkom spríjemniť surfovanie v 4G a 5G sieťach O2 a od 26. novembra budú dostupné pre všetkých zákazníkov operátora. Klienti operátora Radosť budú môcť surfovať po internete s rýchlosťou 20Mbit/s. Zmena rýchlosti sa týka všetkých štyroch taríf. Zákazníkom, ktorí majú Malú Radosť a Veľkú radosť, sa zároveň zvýši aj objem dát. Po novom sa dátový balíček Malej Radosti zvyšuje z pôvodných ponúkaných 2 GB na 4 GB. Zákazníci, ktorí majú program Veľká Radosť, získajú namiesto 8 GB až 12 GB dát. Klienti s Dátovou a Nekonečnou Radosťou budú môcť aj naďalej využívať nekonečný objem dát. Súčasťou noviniek je však aj úprava cien.

„Značne vylepšené portfólio Radosť zohľadňuje aj v nových cenách, ktoré budú pri troch nižších programoch vyššie o dve eurá, a pri Nekonečnej Radosti sa cena upraví o tri eurá. Rovnako každá minúta SMS či MMS nad rámec vyjde zákazníka po novom na 7 centov z pôvodných 5 centov,“ uvádza operátor v tlačovej správe. Avšak je možnosť využívať vynovené balíčky za pôvodné ceny. „Stačí, ak si aktivujú zvýhodnené ročné predplatné Radosti, a na celý rok získajú nové programy za staré ceny.“

Radosť

Ročné predplatné

Slovenský operátor prináša aj novinku na slovenský trh. Ročné predplatné umožní zákazníkom využívať nové programy za pôvodné ceny. „Pokiaľ sa zákazník rozhodne predplatiť si ktorýkoľvek program Radosti na 12 mesiacov, ušetrí tým až 36 eur v prípade Nekonečnej Radosti, alebo 24 eur pri programoch Malá Radosť, Veľká Radosť a Dátová Radosť. To znamená, že získa pôvodnú cenu Radosti so všetkými výhodami, ktoré nové tarify prinášajú,“ uvádza ďalej operátor.

Operátor v aplikácii

Radosť je na slovenskom trhu od roku 2020. Svoje služby poskytuje výhradne len cez aplikáciu, ktorá je dostupná pre iOS aj Android. Vynovenú ponuku si môžeš pozrieť tu.

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú