Ponuka internetových televízií na Slovensku sa čerstvo rozrástla o nového hráča, ktorý za málo peňazí sľubuje skutočne veľa muziky. Dokazuje to aj svojou ponukou, keď v najlacnejšom balíčku za necelých 5 eur láka na viac než stovku kanálov, vrátane športových programov.

Nová služba Pecka.TV pred dvoma týždňami vstúpila na český trh a už teraz dokazuje, že s ňou bude treba počítať. Služba je primárne určená pre českého diváka, ponúka však aj kanály zo Slovenska a spoľahlivo funguje aj u nás. Pre slovenského diváka prichádza s dodatočnou pridanou hodnotou – ponúka totiž desiatky českých kanálov, ktoré tuzemskí operátori postupne vyraďujú zo svojho obsahu a nahrádzajú ich medzinárodnými verziami.

Česká služba navyše prichádza aj s obrovským lákadlom, ktorým je ponuka kanálov Nova Sport, vrátane Nova Sport 5, ktorý u nás poskytujú iba traja veľkí operátori a streamovacia služba Voyo. Posledné dva týždne som novú internetovú televíziu skúšal a prinášam nielen užitočné tipy, ale tiež detailné porovnanie s tuzemskými internetovými televíziami. Zároveň tu nájdeš aj prehľad vecí, na ktoré si treba dať pozor.

Bezkonkurenčná ponuka kanálov
Nastala neočakávaná chyba, prosím skontroluj vyplnené údaje, alebo skús neskôr.

Staň sa členom Startitup PREMIUM
a získaj neobmedzený prístup.

Predplatné môžeš zrušiť kedykoľvek.
Nastala neočakávaná chyba, prosím skontroluj vyplnené údaje, alebo skús neskôr.
Platba
Tlačidlo späť
Visa logo
Mastercard logo
Trust pay
Registrovať a zaplatiť
Ikona zabezpečenia
Zabezpečené šifrovaním
Trust pay
Platobné operácie sa odohrávajú na zabezpečených certifikovaných platformách spĺňajúcich tie najvyššie PCI DSS štandardy bezpečnosti.
Zrušiť predplatné môžeš kedykoľvek. Súhlasím s poskytnutím predpaltného a bol som poučený, že odsúhlasením jeho poskytnutia strácam právo na odstúpenie.

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú